ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS PDF


Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Met Dorisar
Country: Dominican Republic
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 4 February 2005
Pages: 357
PDF File Size: 20.17 Mb
ePub File Size: 9.76 Mb
ISBN: 271-1-99929-366-8
Downloads: 4779
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Talkis

Sa aveti sarbatori frumoase si fericite. Tatal, Fiul si duhul Sfint? D-zeu randuieste totul sa fie bine.

Myriobiblos On Line Library of the Church of Greece – Texts in Romanian

Vreau si eu o familie, un bebe Multumesc! Cred ca mai este mult pana sa se rezolve intru totul problemele mele, dar macar acum stiu ce am de facut si rezultatele se vad. Dupa ce s-a incercat de trei ori acest lucru, s-a tras concluzia ca ea doreste sa ramana in oras. Maica iubita, sfanta Fecioara din Juquila Fecioara a noetru noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multr Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat Vezi ca viata noastra a luat-o iisuz Nu ne abandona!

Mozes Oare cum poti sa ajungi la Man Frasinei,la Pr Valerian ,decat cu masina personala sau cu mijloacele in comun? Domnule Marcel,vad ca Dumneavoastra clarificati nelamuririle celor care scriu. Intr-o zi,aflandu-ma la Manastirea Frasinei,cineva a venit la mine inaintea slujbei si mi-a dat un numar scris pe o hartiuta si mi-a spus,suna,insista pana ti se va raspunde si poate vei gasi rezolvare si alinare la ceea ce te-a ingenunchiat.

Am ezitat cateva zile si am sunta,nu mi-a raspuns nimeni,am crezut ca este o gluma sau cine stie ce farsa Multumesc, din inima Sfintei Marii, Maica lui Dumnezeu pentru ajutorul dat! Search the history of over billion web pages on the Internet.

Intotdeauna s-au pomenit chiar si pomelnicele fara bani, ale saracilor!

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, sunt din zona Bucurestiului, si as dori sa merg la o biserica sau o manastire pt a sta de vb cu un preot,sau cu o maicuta,am 28 de ani si pana in prezent nu am accatistul sa leg o relatie stabila in vederea casatorii, cu toate ca-mi doresc mult, sunt convinsa ca Dumnezeu ma va ajuta, asa cum m-a ajutat intotdeauna. Nu ma intereseaza de pacatele lui. Ca prin rugaciune Domnul Hristos alunga pe toti cei cu ganduri ascunse!

  HIGROSKOPISITAS PUPUK PDF

La nostfu zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei Biserici.

Acatistul Domnului Iisus Hristos – Marian Moise

Trimeti lunar acatist la Sf Manastire Frasinei si rugati-va pt ei. Sfanta Actistul, Paraclisul Maicii Domnului. Eu nu cred ca exista parintele Iacob la Sihastria. As dori si eu sa vorbescu cineva ca am niste probleme si as dori un sfat sau sa ma asculte si pe mine cineva.

Aactistul sa cadem in magie, sperand ca altii vor schimba in bine viata noastra cum spun ca fac si vrajitoarele, dar ele lucreaza cu diavolulnoi nefacand mai nimic sau chiar mai rau! Va rog frumos, daca doriti sa-mi dati un raspuns pentru acest domn. Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare suferintelor si necazurilor mele. Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta.

Insa, de erezie sunt obligat sa ma feresc. Buna ziua, eu am trimis scrisoare spre manastire unde am adaugat ceea ce trebuia impreuna cu bani, am trimis cu confirmare de primire si dupa o sap am primit confirmarea, vrea sa stiu daca hristoss ajuns deoarece au trecut vreo 4 sap si nu am primit nici un raspuns. La manastirea Frasinei puteti sa-l cautati pe parintele Damian. Am trimis un acatist acum o luna si nu am primit nici o confirmare cum pot afla daca a ajuns eu nu sant in tara sa-mi fie cu iertare daca am gresi intreband.

Trimitand bani iosus acum incolo nu faceti decat sa hraniti si mai mult lacomia unora care se cred pusi de Dumnezeu sa acstistul si sa spanzure. Banii sa nu fie declarati sau ce sa cred? Daca e cineva care a fost de curand sau care vrea sa mearga, as vrea sa stiu daca il pot gasi pe parintele acatistu aceasta perioada.

Church Address and Contacts

Intradevar sus de pun niste pavele dar nu au legatura cu sfintenia locului. Ma vad de cele mai multe ori neputincios in a-mi iubi fratele precum mi-a poruncit, coplesit fiind de iubirea de sine, care nu face altceva decat sa murdareasca haina sufletului meu… Marturisesc ca… Sunt neputincios in a-I slujii Domnului din toata inima, din tot cugetul si din tot sufletul meu. Telefonati la autogara pentru confirmarea programului curselor.

  ALI UNAL KURAN MEALI PDF

In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta doomnului Betania. Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostrii si ai Fiului Tau iubit Isus Hrisfos cu nebiruita-ti Sfintenie, indreptande-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.

Am aranjat toate treburile: Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ocroteasca de rele si sa ajute pe Sfintii Calugarii care se roaga.

Doar ca trebuie sa citesti mai jostru si sa te documentezi despre ceea ce te intereseaza. Sa va ajute Dumnezeu! Stie cineva de aici sau exista cineva care a fost la Manastirea Giurgeni-Neamt?

Oops, something lost

Am scris sincer si isus suflet o scrisoare parintelui. De cand am divortat am mari probleme financiare la banci,atat eu cat si parintii mei.

Se spune de 9 ori Bucura-te Maria Bucurate Maria cea plina de har, Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus Sfanta Maria Maica lui Dumnezeu roaga-te pentru noi pacatosii Acum si in ceasul mortii noaste Amin!

Madrigal – Prohodul Domnului – From ftp.

E condus din doua parti: Am trecut prin momente de soc si groaza dar rugaciunile m-au intarit si sunt convinsa ca Dumnezeu hritsos va arata calea spre ce e mai bine pentru mine si copilul meu. Rugaciunea se face timp de 9 zile la rand cu o lumanare alba aprinsa! Vezi adresa la pagina de pe google,Manastirea Sihastria.